Filosofia Disciplines
Balls de saló

BALLS LLATINS: Txa txa txa, Salsa, Batxata BALLS ESTANDARS: Fox Trop, Vals Vienés i Tango
ampliar disciplina

Dansa Clàssica

La dansa clàssica és la mare de totes les danses i té el seu origen a Europa, als balls cortesans de la real noblesa com a divertiment d´aquesta classe social. Per això avui dia, és referent de l´elegància i l´estil més pur on es pretenen moviments i formes perfectes.
ampliar disciplina

Flamenc i Sevillanes

El ball flamenc és un gènere espanyol de música i dansa que es va originar a Andalusia al segle XVIII i que té com a base la música i la dansa andalusa. En la seva creació i desenvolupament van tenir un paper fonamental els andalusos d´ètnia gitana.
ampliar disciplina

Modern Jazz I

El Jazz té els seus orígens a les danses negres del segle XIX. Aquest estil accentúa la línea corporal, la mobilitat del tors, un treball de cames ràpid i precís, així com l´exageració de moviment de certes parts del cos.
ampliar disciplina

PILATES MAT

El mètode Pilates és un sistema d´entrenament físic i mental creat a principis del segle XX per l´alemany Joseph Hubertus Pilates, qui ho va idear basant-se en el seu coneixement de diferents especialitats, com la gimnàstica, la traumatologia, el ballet i el ioga. Amb la seva combinació, uneix el dinamisme i la força muscular amb el control mental, la respiració i la relaxació.
ampliar disciplina

Yoga


ampliar disciplina